Lucky Bowl Stockholm, Sveavägen

Vi söker nu en platschef till Lucky Bowl - Stockholms nyaste och fräschaste bowling- och dartrestaurang i New York-stil.  

Vi kallar det EATERTAINMENT - en social mötesplats för vänner, familj och kollegor som vill kombinera god mat och dryck med aktiviteter som bowling och vårt innovativa Lucky Dart-koncept. Restaurangen ligger centralt belägen på Sveavägen 118, mitt emot Hard Rock Cafe. 

 

Lucky Bowl har 14 anläggningar i Norge och en i Stockholm, med ambitionen att fortsätta växa i Stockholm och Sverige. För rätt person är detta en spännande möjlighet att vara med och utvecklas med Lucky Bowl och spela en betydande roll i företagets fortsatta tillväxtresa.

Restaurangchef på Lucky BowlSom person är du ansvarsfull, resultatinriktad och självgående. Du tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter såväl som för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och pragmatiskt anpassa dig till ändrade förutsättningar och omständigheter.

 

Personen vi söker är en noggrann och driven ledare som vill vara med och bygga Lucky Bowl Stockholm utifrån bolagets vision. Som platschef ansvarar du för hela verksamheten, allt ifrån operativa till administrativa uppgifter. Du är en del av den dagliga driften samtidigt som du rapporterar till huvudkontoret i Norge.

Du älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss. Vi vill ge alla en riktigt god, trevlig och rolig upplevelse.

 

Vi söker dig som vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet. Det är även viktigt att du har goda språkliga kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, samt har god datorvana. Som kandidat har du helst ett par års arbetslivserfarenhet av ledarskap, gärna i restaurangbranschen, och har arbetat i roller där du haft stort självständigt ansvar.

 

I arbetet ingår:

Personalansvar – rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning av personal.

Administration – rapportering och uppföljning av gemensamt uppsatta mål avseende ekonomi och försäljning.

Ledarskap – att aktivt arbeta för att tillsammans med personalen nå uppsatta mål, med stort fokus på att få våra gäster att trivas.

Operativt arbete – du är en del av den dagliga driften och tar själv schemalagda pass.

 

Är du redo för att hjälpa oss att göra Lucky Bowl till Stockholms bästa eatertainment-aktör?

 

Skicka i sådana fall personligt brev och CV till:

rune@luckybowl.no

Märk din ansökan i ämnesfältet med «RESTAURANGCHEF STOCKHOLM»

 

Om du har frågor om rollen så är det bara att kontakta oss på +47 906 62 456 eller maila rune@luckybowl.no

platschef-web.jpg